Betingelser

Forventningsafstemning

Hvad indebærer det at melde sig ind i Mosede Dart Klub.

Når du melder dig selv eller dit barn ind i Mosede Dart Klub, betaler du for at få lov til at være med til at drive foreningen.

Mosede Dart Klub er medlemsdrevet. Det betyder at medlemmerne bidrager til fællesskabet med det de magter. For at det kan hænge sammen, skal alle gøre en indsats for at følge med i informationerne, som typisk sendes ud gennem vores medlemssystem, Holdsport.

Derudover er til- og framelding på mange hold en forudsætning for at aktiviteterne kører og de ansvarlige kan få tingene til at hænge sammen. Yderemere kræver diverse arrangementer også til- og framelding på, Holdsport af alle medlemmer.

Frivillighed

Vores trænerteams i børne- og ungdomsafdelingen består af et team, bestående af 2 træningsleder fra klubben, Bert Mikkelsen og Henrik Villekjær Barting, som begge har været, Junior Danmarksmester.

Det betyder også, at det forventes, at forældre til børn i Mosede Dart Klub selv gør en indsats.

Dels ved at følge med i alle informationer, der typisk sendes ud gennem Holdsport, og ved aktivt at til- og framelde sig aktiviteter, men også ved at bidrage til fællesskabet med det, man magter: Føler man ikke, man har det store at bidrage med på banen, så er der masser af opgaver uden for. Det kan være at køre børnene til udebanekampe, tage med som praktisk leder på ture, hjælpe med at slæbe materialer, lave mad til sociale arrangementer eller endda støtte med et økonomisk sponsorat.